Firma UAB Daily Print została autoryzowanym odsprzedawcą produktów Static Control w krajach bałtyckich

Static Control 30 października 2018
 StaLogo.jpgtic Control ogłosiła firmę UAB Daily Print nowym autoryzowanym odsprzedawcą w    krajach Bałtyckich, by jak najlepiej obsługiwać firmy zajmujące się regeneracją oraz firmy poligraficzne na   Litwie, Łotwie i w Estonii. UAB Daily Print poszerza swoją gamę produktów biurowych i materiałów eksploatacyjnych do drukarek, oferując kartridże i komponenty od Static Control.

„UAB Daily Print cieszy się reputacją firmy świadczącej doskonałą obsługę klienta    , w związku z czym cieszymy się, że będą nas reprezentować w krajach nadbałtyckich” powiedział   Paul Needham, Generalny menedżer sprzedaży w Static Control. „Wyróżniają się   bogatym doświadczeniem w branży poligraficznej oraz handlu i jesteśmy pewni, że    będą dobrze reprezentować nasze portfolio produktów w regionie”.

Menedżer generalny UAB Daily Print, Vilius Klimaitis „Bycie autoryzowanym    odsprzedawcą produktów Static Control pomoże nam wzmocnić naszą pozycję lidera w    sprzedaży kartridżów do drukarek i komponentów w krajach nadbałtyckich”. Dodając produkty    Static Control, możemy teraz zaoferować naszym klientom uniwersalne rozwiązanie dla ich wszystkich potrzeb. Nasi klienci mogą się rozwijać wraz z nami i Static Control”.

Kontakt z UAB Daily Print:
Savanorių pr. 193
Wilno, Litwa