Raporty Static Control z udanego seminarium na Ukrainie

Static Control 23 października 2018
Firma Static Control niedawno wsparła swojego autoryzowanego dystrybutora na Ukrainie, Makkon LLC, uczestnicząc w seminarium pod koniec września, na który oddelegowano dwóch pracowników Static Control.

Przez ostatnie 20 lat Static Control jest liderem w dziedzinie dostaw tonerów i komponentów na rynek Ukraiński i wciąż wzmacnia swoją pozycję. Firma Makkon od zawsze wykazywała wielki entuzjazm w stosunku do produktów Static Control. Na przestrzeni lat te dwie firmy nawiązały ścisłe relacje i każdego dnia wspólnie służą swoim klientom oraz rozwijają sieć sprzedaży.

Firma Makkon zaprosiła Static Control do uczestnictwa w corocznym seminarium dealerów, które odbyło się w Kijowie na Ukrainie pod koniec września. To wyjątkowe wydarzenie zakończyło się sukcesem, przyciągając ponad 30 przedstawicieli z 22 ukraińskich firm. Pracownicy Static Control i Makkon wystąpili podczas seminarium.

SCCMakkonGroup-(2).jpg

Seminarium rozpoczęło się od mowy wstępnej Dyrektora generalnego Makkon, Vadima Sergienko, który opowiedział o sytuacji na ukraińskim rynku materiałów eksploatacyjnych, głównych trendach oraz znaczenia współpracy pomiędzy innymi firmami. Sophie Lillie, dyrektor ds. rozwoju działalności w Static Control Eastern Europe, była następną prelegentką i zaprezentowała szeroki asortyment kompatybilnych i ponownie napełnianych kartridżów i komponentów Static Control.

SCCMakkonPaulSoph-(1).jpg

Static Control i Makkon wierzą także w znaczenie nagradzania firm w zależności od osiąganych przez nie wyników. Wydarzenie zakończyło się ceremonią wręczenia nagród przez Paula Needhama, Generalnego menedżera sprzedaży Static Control Europe. Needham wręczył nagrody pięciu dilerom, którzy wygrali w poprzednich programach.

SCCMakkonAward-(1).jpg

Całe wydarzenie było przeprowadzone w interaktywny sposób, a wszyscy uczestnicy mogli zadawać pytania i otrzymywać odpowiedzi od menedżerów Static Control i Makkon. Wydarzenie cieszyło się ogromnym zainteresowaniem, a uczestnicy komentowali i dowiedzieli się wielu ciekawych informacji na temat rynku materiałów eksploatacyjnych oraz obecnych i przyszłych linii produktów Static Control.