Nowe centrum dystrybucji zostaje otwarte w Wilmer, w stanie Teksas

Static Control otwiera nowe centra dystrybucji w Teksasie

Static Control 30 kwietnia 2018
Firma Static Control otworzyła nowe centrum dystrybucji w Wilmer, w Tekasie. Wilmer znajduje się w odległości 14 mil od centrum Dallas, co stanowi idealną lokalizację dla klientów firmy Static Control. Centrum dystrybucji realizuje dostawy do klientów na terenie stanów Teksas, Oklahoma oraz niektórych regionów Arkansas, Kansas i Luizjany.

„Ten nowy magazyn pomoże nam kontynuować naszą ekspansję w tym regionie. Nasze możliwości w zakresie jednodniowej dostawy wysokiej jakości kartridży okazały się bardzo istotne dla naszego rozwoju", powiedział Bryan Bonacum, Wiceprezes ds. Handlowych Ameryki Pn. „Jest to również znaczącą zaletą dla naszych aktualnych klientów w tym regionie”.

Do końca roku firma Static Control planuje dodanie dotatkowych centrów dystrybucji na terenie USA.

„Ważnym celem firmy Static Control jest maksymalne ułatwienie współpracy z nami. Jednym ze sposobów osiągnięcia tego jest podniesienie poziomu naszych usług dzięki szybszej realizacji dostaw” – mówi Bonacum. „Ciągle rozszerzamy zakres naszej działalności na terenie USA i na całym świecie, aby zapewnić naszym klientom jak najlepszą obsługę”.

US_Distribution_Map_901X700_web.jpg