Biuro i centrum dystrybucji Static Control Africa w Cape Town przenosi się do większej siedziby

Static Control 30 czerwca 2017
Budynek biura Static Control Africa w Cape Town

Sanford, N.C. – (30 czerwca 2017 r.) – firma Static Control ogłosiła otwarcie nowego biura i centrum dystrybucji w Kapsztadzie, które mieści się pod adresem: No. 27 Creation Park, Computer Road, Montague Gardens, Kapsztad.

„Cieszymy się z przeniesienia naszych oddziałów w Kapsztadzie do nowego zakładu, który jest większy niż nasze poprzednie zakłady” – powiedział Stuart Lacey, dyrektor zarządzający w firmie Static Control Africa. „Zakład ten znajduje się w centrum miasta, co zapewnia lepszą logistykę. Większy zakład pozwoli nam na magazynowanie większej ilości artykułów, w tym naszych gotowych kartridżów. Dążymy do zapewniania najlepszej jakości obsługi klienta w branży i wierzymy, że ten zakład pomoże nam w znacznym stopniu osiągnąć ten cel”.

Obiekt ten wielkości 450 metrów kwadratowych otworzono pod koniec maja 2017 r. Numery telefonu i faksu pozostają bez zmian.

Dane kontaktowe biura w Kapsztadzie: No. 27 Creation Park Computer Road Montague Gardens Kapsztad 7441, Republika Południowej Afryki Tel.: +27 (21) 552 6973 Fax: +27 (21) 552 3126

Firma Static Control jest największym na świecie na rynku wtórnym producentem systemów obrazowania i komponentów wspomagających regenerację kartridżów w branży drukarek laserowych i atramentowych. Obiekty handlowe i dystrybucyjne zlokalizowane są na na całym świecie. Prace badawczo rozwojowe, inżynieryjne i produkcja oraz globalna dystrybucja zlokalizowana jest w siedzibie firmy Static Control w Sanford, Karolina Północna, USA. Static Control produkuje na miejscu ponad 10 000 produktów poligraficznych i oferuje katalog ponad 14 000 produktów poligraficznych na potrzeby rynku wtórnego.