Działalność Static Control we Frankfurcie zostaje rozszerzona na Europę Wschodnią

Static Control 24 marca 2014

Sanford, N.C. - (marzec 24, 2014) - Static Control ma przyjemność ogłosić, iż centrum dystrybucyjne w Butzbach, Niemcy, realizuje teraz dostawy teraz do klientów w Polsce, Słowacji, Słowenii, Chorwacji, Węgrzech i Czechach. Stanowi to rozszerzenie aktualnego obszaru dostaw realizowanych na terenie Niemiec, Austrii i Szwajcarii.

Uruchomienie ośrodka w Butzbach w lipcu 2013 Butzbach zapewnia producentom rynku wtórnego w regionie DACH wyspecjalizowane zasoby logistyczne. Ten sam poziom wyspecjalizowanej obsługi klienta będzie zapewniony na nowo dołączonych terenach.

„Skupiamy się na zapewnieniu bardziej dogłębnej obsługi klienta oferując lepsze wsparcie logistyczne” – powiedział Simon Grimes, Dyrektor Globalnej Sprzedaży na Europę Wschodnią. „Chcemy szybciej docierać do klientów, co stanowi dużą zaletę w tym konkurencyjnym i krytycznym z punktu widzenia działalności środowisku”.

Kontynuował: „Teraz większa ilość producentów rynku wtórnego może odnosić korzyści z szybkości i efektywności realizacji usług, która była dostępna w regionie DACH przez okres ostatnich ośmiu miesięcy. Firma Static Control jest głęboko zaangażowana we wspieranie klientów w regionie Europy Wschodniej”.

Więcej informacji dotyczących Static Control można uzyskać od lokalnego przedstawiciela handlowego Static Control: Siedziba w USA: Linia bezpłatna: +1-800-488-2426 Siedziba w USA: Tel: +1-919-774-3808 Siedziba w Europie: Tel: +44-118-923-8800 Siedziba w Azji: Tel: +852-2427-6011 Odwiedź: www.scc-inc.com : www.scc-inc.cn

Firma Static Control jest największym producentem systemów poligraficznych i komponentów rynku wtórnego, obslugującym producentów globalnej branży ponownego przetwarzanie kartridży z tonerem do drukarek laserowych i atramentowych. Obiekty handlowe i dystrybucyjne zlokalizowane są na na całym świecie. Prace badawczo rozwojowe, inżynieryjne i produkcja oraz globalna dystrybucja zlokalizowana jest w siedzibie firmy Static Control w Sanford, Karolina Północna, USA. Static Control produkuje na miejscu ponad 10 000 produktów poligraficznych i oferuje katalog ponad 14 000 produktów poligraficznych na potrzeby rynku wtórnego.