Technologia AllPage pomaga odzyskać utracone zyski spowodowane zbyt szybką wymianą  kartridży o zwiększonej wydajności w środowiskach MPS.

Rozwiązanie Static Control i FMAudit dla kartridży o zwiększonej wydajności w środowiskach MPS

Static Control 16 marca 2018
Kartridże o zwiększonej wydajności od wielu lat stanowią znaczną część tej branży, szczególnie na rozwijającym się rynku usług zarządzania drukiem (MPS, ang. managed print services)) ... i nie bez powodu. Zapewnianie klientom wydajności drukowania wyższej niż oferowana przez producenta OEM jest wielką zaletą w zakresie sprzedaży, zwłaszcza w modelu biznesowym CPP (kosztu wydruku strony) oferowanym przez dostawców usług MPS.

Gdy rozmawialiśmy z naszymi klientami, odkryliśmy, że jednym z głównych problemów dotyczących kartridżów o zwiększonej wydajności w połączeniu z oprogramowaniem MPS jest niedokładne raportowanie wydajności druku. Prowadziło to do zbyt szybkiej wymiany kartridżów, czasami o znacznej lub zwiększonej wydajności, w których nadal pozostawał toner pozwalający na wydruk tysięcy stron.

Firma Static Control połączyła swoje siły z dostawcą rozwiązań do oprogramowania MPS, firmą ECI FMAudit, aby opracować wyjątkowe rozwiązanie, które pomaga wyeliminować problem z marnowanym tonerem i zwiększyć rentowność usług zarządzania drukiem.

Dowiedz się więcej o AllPage.