NCN przyznaje Static Control nagrodę za najbardziej zaufaną firmę siódmy rok z rzędu

Static Control 06 grudnia 2018
Siódmy rok z rzędu, firma Static Control otrzymała międzynarodową nagrodę „Najbardziej zaufanej firmy” podczas konkursu Imaging Solutions Achievers, przeprowadzonego 16 listopada w New Delhi w Indiach.

IqbalAcceptsAward.jpgKonkurs przeprowadzany jest na podstawie internetowego głosowania klientów. Nagrody wręczane są firmom, które otrzymały największą ilość głosów. Ceremonia wręczenia nagród przyciąga uczestników z całego świata, reprezentujących branże poligraficzną, łącznie z producentami, sprzedawcami, dystrybutorami i dyrektorami IT.

„Jesteśmy zaszczyceni, odbierając z pokorą tę nagrodę siódmy rok z rzędu”, twierdzi Iqbal Azmi, Dyrektor ds. sprzedaży Static Control na rynek Indyjski. „Nasza działalność polega na dostarczaniu produktów najwyższej jakości dla branży poligraficznej w Indiach i na całym świecie. Dzięki tytułowi najbardziej zaufanej firmy, wiemy, że nasi klienci czują się pewnie, polegając na Static Control w obsłudze ich działalności”.

Podczas tego wydarzenia, zostało także utworzone nowe stowarzyszenie – Imaging Solutions Association of India, którego zadaniem jest rozwiązywanie problemów w branży poligraficznej w Indiach oraz na szczeblu międzynarodowym.