DGX i Recycle Ware to nowi autoryzowani przedstawiciele na terenie Brazylii

DGX i Recycle Ware to nowi autoryzowani przedstawiciele na terenie Brazylii

Static Control 13 czerwca 2018
Firma Static Control ogłosiła mianowanie dwóch autoryzowanych przedstawicieli w Brazylii do obsługi klientów w tym regionie. DGX z siedzibą w São Paulo oraz Recycle Ware w Campinas będą obsługiwać producentów rynku wtórnego oraz profesjonalistów z branży poligraficznej na terenie Brazylii.

„Już od dłuższego czasu dostarczamy klientom w Brazylii wysokiej jakości produktów i usług, a teraz wraz z DGX i Recycle Ware będziemy jeszcze lepiej w stanie obsłużyć klientów w tym regionie” – powiedział Juan Carlos Bonell, Wiceprezes ds. Handlowych na Amerykę Łacińską firmy Static Control. „Jesteśmy zaangażowani w niesienie pomocy naszym klientom na ścieżce ciągłego rozwoju, a nasi nowi dystrybutorzy są gotowi do wspierania naszych klientów i sukcesów. Dysponują oni dużą wiedzą i są głęboko zaangażowani w zapewnienie doskonałej obsługi klienta”.

Oprócz tych dwóch dystrybutorów, firma Static Control wyznaczyła również przedstawiciela handlowego w tym regionie Waldira Leptich. Leptich, nowy członek zespołu Static Control jest weteranem z ponad 12 doświadczeniem w branży poligraficznej.

„Waldir to kluczowy członek naszego zespołu” – mówi Bonell. „Jego doświadczenie i dogłębna znajomość branży pomogą naszemu zespołowi odnieść sukces w Brazylii”.

Dane kontaktowe DGX:
E-mail: contato@dgxdistribuidora.com.br
Telefon:  (11) 2172-5202
Dane kontaktowe Recycle Ware:
E-mail:  ramses@recycleware.com.br
Telefon: (19) 3744-5500
Dane kontaktowe Waldira Lepticha:
E-mail:  waldirl@scc-inc.com
Telefon: (11) 99177-4485