Etapy procesu produkcyjnego Static Control od komponentów po gotowe kartridże

Pionowa integracja produkcji kartridży oznacza niższe koszty, szybsze rozwiązywanie problemów i spokój ducha detalistów

Static Control 05 października 2017

Koszt konserwacji samochodu jest wysoki, szczególnie w przypadku gdy jest on serwisowany u dealera wykorzystującego części i akcesoria OEM. Dzięki producentom i usługodawcom rynku wtórnego omożesz otrzymać tę samą lub lepszą obsługę oraz części po bardziej przystępnych cenach.

To samo ma miejsce w przypadku branży poligraficznej. Inwestycja firmy w zaplecze drukarek oznacza również wysokie koszty utrzymania i materiałów eksploatacyjnych takich jak kartridże do drukarek. Dzięki detalistom oferującym opcje rynku wtórnego, firmy mogą poczynić znaczące oszczędności dzięki wykorzystaniu części nieoryginalnych / zamienników kartridży z tonerem i kartridży atramentowych.

Jednak nie wszystkie komponenty i kartridże rynku wtórnego są sobie równe. Wiele z nich to podrzędnej jakości alternatywy OEM, nieprzetestowane i charakteryzujące się niską wydajnością. Dlatego istotne jest, aby wybrany dostawca tych produktów opierał się na jakości.

Prezentujemy Static Control, producenta zintegrowanych pionowo kartridży, który nie tylko pomógł wielu firmom zaoszczędzić pieniędzy na zamiennikach kartridży, ale również przekształcił branżę, dzięki inwestycji w prace badawczo rozwojowe, testowanie i gwarancję jakości.

Doskonałość operacyjna firmy Static Control

Podczas, gdy większość producentów opiera się na kilkunastu rozmaitych dostawcach części lub usług w procesie produkcji części na półki detalistów, firma Static Control działa w oparciu o pionowo zintegrowane działania, umożliwiające redukcję kosztów oraz szybsze przygotowanie do ponownego użytku przy jednoczesnej dbałości o jakość.

Prace badawczo rozwojowe

Firma Static Control zatrudnia wielu specjalistów z dziedziny badań i rozwoju pracujących nad innowacyjnością produktów. Oznacza to że możesz częściej zaopatrywać się w nowe, tańsze produkty z rynku wtórnego dla Twoich klientów.

Produkcja

Static Control posiada obiekty produkcyjne na całym świecie i pracuje nad stworzeniem nowych kartridży do drukarek atramentowych z możliwością opatentowania.

Testowanie

Każdy produkt firmy Static Control jest przetestowany w naszych najwyższej klasy obiektach, zapewniając wydajność i wysoką jakość na potrzeby rozmaitych zastosowań i środowisk. Na przykład, nasz proces testowania zapewnia, iż klienci w lokalizacjach o dużej wilgoci i bez klimatyzacji będą mieli te same wyniki wydruku, co klienci w klimatyzowanych wieżowcach.

Wsparcia

Model działalności skoncentrowany na kliencie oraz zespół wspierający detalistów i ich klientów umożliwia szbsze rozwiązywanie problemów i zapewnia wydajność niezbędną do prowadzenia efektywnej działalności na codzień.

Spokój ducha dla detalistów oferujących produkty rynku wtórnego

„To, czego inni producenci zdają się nie doceniać, to istota wysokiej jakość” – mówi Travis Smith, lider zespołu ds. wsparcia Static Control. „Dostarczanie naszym wysokiej jakości produktów jest dla nas priorytetem, ponieważ jest to ogromnie istotne dla osiąganych przez nich zysków”.

Bez względu na to, czy jesteś aktualnym klientem od dziesięcioleci, czy po raz pierwszy o nas usłyszałeś, firma Static Control jest niezawodnym i godnym zaufania dostawcą kartridży w branży. Jeżeli jesteś gotowy do rozszerzenia Twojej oferty produktów firmy o wyroby Staticic Control, daj nam znać.